Kako igrati online bingo

Ako se po prvi put susrećete s online bingom, za razliku od onoga kojeg organizira Hrvatska Lutrija, sigurno se pitate kako uopće započeti s igrom i što očekivati. Na stranicama kao Bingo.hr ili The Bingo Blogger ćete pronaći popis bingo soba u kojima možete igrati – i što dalje?

Kao prvo, očekujte da će većina bingo soba biti na engleskom jeziku i nadamo se da vam to neće biti prepreka. U svim tim bingo sobama ćete dobiti nekakav bonus na prvu uplatu pa se isplati učlaniti. Samo učlanjenje je besplatno, a onda sami birate koliko ćete uplatiti novca na svoj račun u nekoj bingo sobi.

Bonusi za online bingo

U principu, bingo svijet je svijet malih uplata, od 10 do 20 funti odnosno do oko 200 kn, i većina bonusa je podešena tako da dobivate maksimalan bonus već s uplatom od 20 funti. Uglavnom ćete dobiti ili 100% ili 200% bonusa na svoju uplatu, plus još možda nekoliko karata za besplatni bingo ili nekoliko besplatnih vrtnji u casinu.

Koje bingo igre postoje?

Za razliku od binga kojeg svi volimo i poznajemo koji ima tjedna izvlačenja, u online bingu se igra odvija puno brže i možete odigrati puno bingo igara u jednom satu. Također možete birati kakvu ćete bingo igru igrati.

Ima onih s progresivnim jackpotom, što vam nudi šansu da se obogatite, i to je u pravilu najbolji način za igranje online binga. Kad već igrate, nemojte samo igrati zbog pobjede u jednoj bingo igri, koja donosi nešto malo novca, već igrajte one bingo igre koje vam daju šansu da osvojite nekoliko tisuća eura ili čak milijun. Šansa je, naravno, mala, ali tko ne igra ne može dobiti!

Ali, dok god se ne učlanite u neku od bingo soba i ne počnete igrati, nećete moći shvatiti koliko je velika razlika između kvalitete tih igara i kvalitete igre koja vam je dostupna u Hrvatskoj Lutriji. Dobar je i bingo u HL-u, ali ne može se mjeriti s ovim što možete igrati u stranim bingo sobama.

Zato odaberite za sebe bingo sobu koja vam se najviše sviđa – nije bitno koju, sve su dobre – i zatim uplatite toliko novca da dobijete maksimalan bonus. Taj bonus će vam omogućiti da odigrate jako puno binga za svoju početnu uplatu, a kad ste gotovi s igrom u jednoj bingo sobi, odaberite neku drugu i tamo također uzmite bonus!

Nakon što na ovakav način isprobate pet-šest bingo soba, imat ćete dosta dobru ideju oko toga koja vam se soba najviše sviđa, i osim toga znat ćete i što vam se općenito u nekoj sobi sviđa a što ne, što će vam omogućiti da procjenjujete kvalitetu i drugih bingo soba u kojima ćete tek igrati. Mnoge bingo sobe također imaju bonuse za postojeće igrače, koji vas drže vezanima za baš tu bingo sobu. Na vama je da procijenite tko vam daje najbolji bonus da vas zadrži kao igrača.

Svakako savjetujemo da krenete u svijet online binga kad vas već interesira bingo. Igre su odlične, jackpotovi visoki, bonusi su posvuda. Bingo je zabavan, ne mislite na ništa drugo dok igrate, a steći ćete i puno online prijateljica i prijatelja!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *