Bingo ili slotovi?

U mnogočemu, online slotovi nisu previše različiti od igranja binga, naravno, ako su zadovoljeni neki preduvjeti. Kao i bingo, u slotovima čekamo da “izađe naš broj”, odnosno da igra proizvede dobitak. Ako pretražite internet za Online slots, doznat ćete da postoji preko 5000 slotova trenutno. Razlog tome je što su tako popularni. RTG Slots su među popularnijima.

Sličnosti između binga i slotova

I bingo i slotovi su igre na sreću u kojima igrač ne može utjecati na vjerojatnost. U oba slučaja se radi o nasumičnom generatoru brojeva (RNG) koji odlučuje o ishodu.

Zapravo, u slot igrama igrač može u određenoj mjeri utjecati na ishod, pogotovo u onim igrama koje ostavljaju igraču određenu mogućnost da vlastitom vještinom utječe na tijek igre.

Dok je u bingu glavni dobitak uglavnom proporcionalan onome što ste uložili i nikad nije neki ogroman iznos, slotovi omogućavaju da se za vrlo mali ulog dobije šansa osvajanja velikog dobitka, što je pogotovo slučaj s jackpot slotovima koji mogu donijeti milijune.

Također, postoje slot igre koje su baš ciljano osmišljene za žensku publiku, i trebate ih isprobati da se uvjerite koliko je daleko tehnologija otišla i kakve sve igre postoje.

Bingo slotovi?

Bilo je nekih pokušaja da se bingo i slotovi objedine u jednu igru, ali to ćemo još malo pričekati. Zasad se igračice slotova moraju zadovoljiti sa slotovima koji samo imaju temu vezanu uz bingo, kao na primjer Bingo Billions.

U zadnje vrijeme su bingo operateri počeli nuditi slotove na svojim web stranicama, što igračicama omogućuje da na istom mjestu i s istim korisničkim računom i sredstvima igraju i bingo i slotove.

Nije previše često da se netko prebacuje s binga na slotove i obrnuto jer radi se o dvjema različitim igrama, ali je lijepo imati mogućnost zaigrati i slotove nakon što odigramo sav bingo koji smo htjeli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *